Pickleball

Om gruppen

Pickleball er en padlesport som kombinerer elementer av ping pong, badminton og tennis, men strategier i spillet er forskjellige fra alle disse. Det appellerer til spillere i alle aldre fordi det er lett å få i gang et godt spill på kort tid, det er en sport med relativt lav fysisk belastning, og fremfor alt er det mye moro! Ikke desto mindre er det et utfordrende spill som krever trening for å mestre på et konkurransenivå.

Pickleball ble oppfunnet i 1965 i Washington State (USA), og har eksplodert i popularitet de siste årene. Denne veksten akselererte raskt under pandemien og pickleball er nå den raskest voksende sporten i Nord-Amerika. Pickleball er imidlertid så vidt i gang i Norge!

«TSI Pickleball» ble nylig opprettet i Desember 2022, og vi gleder oss for å introdusere pickleball til Tromsø. Har du lyst til å prøve det? Kontakt oss! (pickleball@tsidrett.no ) Vi stiller med alt utstyr - bare ta med treningstøy og sko.

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Langnes skole gymsal
Ørneveien 4, 9015 Tromsø

Treningstider:

Lørdag: 10:00-12:00
Søndag: 16:30-18:30


Volleyball

Om gruppen

TSI Volleyball er studentenes volleyballtilbud i Tromsø med åtte forskjellige lag på ulike nivåer; dame-, herre- og mixlag! Vi har plass absolutt alle, både med og uten volleyball kunnskaper eller erfaring. Enten det er snakk om å spille volleyball bare for å ha det gøy eller satse fullt ut er du hjertelig velkommen til vår gruppe. TSI Volleyball er en sosial gjeng som blant annet er veldig glad i å arrangere sosiale festligheter til sine medlemmer for å skape best mulig miljø. Vi er opptatt av at alle skal trives både på og utenfor banen, og gleder oss masse til å ønske deg velkommen til TSI!

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsivolley@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Mandag: 16:00-22:00
Onsdag: 16:00-22:00
Fredag: 17:30-20:30


Ultimate Frisbee

Om gruppen

TSI Ultimate Frisbee er gruppen for deg som ønsker å prøve deg på en ekstremt morsom idrett med fokus på et godt sosialt miljø. Ultimate spilles mellom to lag, hvorav at målet er å få frisbeen fra sin side av banen til den andre. Her har selvsagt ikke frisbeen lov til å berøre bakken. I motsetning til de fleste andre sporter setter ultimate en større tillit til spillerne sine når det kommer til fairplay, og sporten spilles uten dommere. Vi håper å se så mange nye studenter som mulig det kommende året, så velkommen til oss skal dere være :)

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsi.ultimate19@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Tirsdag: 17:30-19:00
Torsdag: 17:30-19:00


Touch Rugby

Om gruppen

Touch Rugby er i stor grad det samme som rugby bare færre regler og ingen kontakt. I New Zealand og Australia er det blitt en super populær sosial sport for venner som samles. Det er en enkel sport å lære seg, men det går fort, e skikkelig artig og man kommer seg i god form :) Håper å se så mange nye ansikter som mulig på treningene våre det kommende året, så velkommen skal du være!

Om dere har noen spørsmål ta kontakt med oss på mail: tsi.arcticrugby@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kommer snart

Treningstider:

Kommer snart


Terrengsykkel

Om gruppen

TSI Terrengsykkel er en nyoppstartet gruppe startet av en driftig gjeng glade sykkelrittere. Gitt at været her i Tromsø er så skiftende har vi ingen faste treningstider enda, men vi drar titt og ofte plutselig ut å sykle så her er det bare å følge med på facebook :) Gjennom semesteret planlegger vi også noen lengre turer, så her er det bare å slenge seg med.

PS! man trenger ikke være kjemperutinert for å hive seg med, kom og prøv så får du se om terrengsykling er noe for deg :)

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss gjerne på Facebook eller insta.

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø


SUT

Om gruppen

TSI SUT er studentened egen dykkergruppe. Vi bedriver både med surstoffdykking, så vel som fridykking. Hver uke har vi fridykkingstreninger på Tromsøbadet, så her er det bare å komme hvis du ønsker å utvikle eller videreutvikle dine fridykkingsferdigheter. Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke andre aktiviteter vi tilbyr og når disse er så sjekk oss ut på facebook og instagram.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: sut.post@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Tromsøbadet
Dramsvegen 190
9010 Tromsø

Treningstider:

Kommer snart


SURK

Om gruppen

TSI SURK er gruppen for alle dere som ønsker å utfordre dere selv og være med i et sabla godt miljø. Vi bedriver med sporten undervansrugby, noe som sannsynligvis må være den råeste sporten du noengang har hørt noe som helst om. Her tar vi på oss svømmeklær, badehette, snorkel og briller også herjer vi godt fra oss i vannet.

Hvis du synes dette høres litt skummelt ut, så er det absolutt ikke det. Vi har erfarne trenere og treninger tilpasset alle nivåer, ikke bare får du deg en knallgod treningsøk du blir også sannsynlgvis en formidabel svømmer om du slenger deg med oss.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsi.surk@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Tromsøbadet
Dramsvegen 190
9010 Tromsø

Treningstider:

Mandag 18:00 - 19:30
Tirsdag 19:00 - 21:00
Torsdag 19:30 - 21:00


Shōrin-ryū

Om gruppen

TSI Shōrin-ryū er en kampkunst innen karate stilen. Som de andre kampsportgruppene trener vi på Kraft Sportssenter.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: styret@shorin.no

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Mandag: 20:00-22:00
Lørdag: 12:30-14:00


Styrkeløft

Om gruppen

TSI Styrkeløft er en gruppe for alle studenter som har lyst til å prøve seg på den fysisk krevende sporten som er styrkeløft. Våre treninger er rettet mot de som har lyst til å virkelig utfordre sin fysiske styrke sammen med en god gjeng. Styrkeløft er en sport for alle sammen uansett hvilket nivå, det eneste som kreves er at du ønsker litt personlig utvikling. Dette betyr at du kan møte opp på våre treninger uansett om du har trent styrkeløft de 10 siste årene, likesågodt som om du aldri har bevegd deg inn på et treningsstudio før.

Vi håper å se så mange nye studenter som mulig på styrkerommene til Kraft Sportssenter til høsten :)

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: styrkeloft.tsi@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Torsdag: 19:00-21:00


Turn

Om gruppen

Velkommen til TSI Turn!
Bli med oss på trening i Tromsø Turnhall aka. Tromsøs beste lekeplass, hver søndag kl. 16.-18.
Hos oss kan alle være med uansett ferdighetsnivå, enten du har turna i 15 år eller aldri vært i en turnhall før.
Vi kan tilby en teknisk god turntrening, men også en god treningsøkt.
Kom gjerne på prøvetrening for å finne ut om dette er noe for deg! Send en melding til oss på Facebook eller Instagram :)

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Tromsø Turnhall
Templarheimvegen 37
9010 Tromsø

Treningstider:

Søndag: 14:00-18:00