Pickleball

Om gruppen

Pickleball er en padlesport som kombinerer elementer av ping pong, badminton og tennis, men strategier i spillet er forskjellige fra alle disse. Det appellerer til spillere i alle aldre fordi det er lett å få i gang et godt spill på kort tid, det er en sport med relativt lav fysisk belastning, og fremfor alt er det mye moro! Ikke desto mindre er det et utfordrende spill som krever trening for å mestre på et konkurransenivå.

Pickleball ble oppfunnet i 1965 i Washington State (USA), og har eksplodert i popularitet de siste årene. Denne veksten akselererte raskt under pandemien og pickleball er nå den raskest voksende sporten i Nord-Amerika. Pickleball er imidlertid så vidt i gang i Norge!

«TSI Pickleball» ble nylig opprettet i Desember 2022, og vi gleder oss for å introdusere pickleball til Tromsø. Har du lyst til å prøve det? Kontakt oss! (pickleball@tsidrett.no ) Vi stiller med alt utstyr - bare ta med treningstøy og sko.

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Langnes skole gymsal
Ørneveien 4, 9015 Tromsø

Treningstider:

Lørdag: 10:00-12:00
Søndag: 16:30-18:30


Volleyball

Om gruppen

TSI Volleyball er studentenes volleyballtilbud i Tromsø med åtte forskjellige lag på ulike nivåer; dame-, herre- og mixlag! Vi har plass absolutt alle, både med og uten volleyball kunnskaper eller erfaring. Enten det er snakk om å spille volleyball bare for å ha det gøy eller satse fullt ut er du hjertelig velkommen til vår gruppe. TSI Volleyball er en sosial gjeng som blant annet er veldig glad i å arrangere sosiale festligheter til sine medlemmer for å skape best mulig miljø. Vi er opptatt av at alle skal trives både på og utenfor banen, og gleder oss masse til å ønske deg velkommen til TSI!

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsivolley@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Mandag: 16:00-22:00
Onsdag: 16:00-22:00
Fredag: 17:30-20:30


Ultimate Frisbee

Om gruppen

TSI Ultimate Frisbee er gruppen for deg som ønsker å prøve deg på en ekstremt morsom idrett med fokus på et godt sosialt miljø. Ultimate spilles mellom to lag, hvorav at målet er å få frisbeen fra sin side av banen til den andre. Her har selvsagt ikke frisbeen lov til å berøre bakken. I motsetning til de fleste andre sporter setter ultimate en større tillit til spillerne sine når det kommer til fairplay, og sporten spilles uten dommere. Vi håper å se så mange nye studenter som mulig det kommende året, så velkommen til oss skal dere være :)

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsi.ultimate19@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Tirsdag: 17:30-19:00
Torsdag: 17:30-19:00


Ishockey

Om gruppen

TSI Ishockey er en gruppe for alle studenter som er villige til å bryne seg på sporten som er Ishockey. Våre treninger er rettet mot de som har lyst til å utfordre seg selv og ha det morsomt i en arena som folk flest aldri får prøvd ut. Per nå består vi av en liten og god gjeng som elsker å springe rundt på isen og mose noen pucker i mål og vi ønsker alle velkomne til å prøve ut noen av våre treninger.

PS! Vi har utstyr dere får låne, så her er det bare å hive seg med ;)

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsiishockey@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Tromsø Ishall
Dramsvegen 202
9010 Tromsø

Treningstider:

Onsdag: 21:30-23:00
Fredag: 21:30-23:00


Innebandy

Om gruppen

Velkommen alle sammen til oss i TSI Innebandy!

Vi er en glad gjeng som alltid er åpne for nye som har lyst å være med oss. Om du aldri har spilt innebandy eller har spilt lenge har det ikke noe å si. Vi har ett herrelag og ett damelag som trener to ganger i uka tirsdager og torsdager, i tillegg til en mer lavterskel mix-trening for begge lagene på fredager for de som vil være med på det. Om du er ny, så blir du å lære raskt, og til deg som har spilt før, så er begge lagene med i seriespillet. Vi spiller i 2. divisjon, det høyeste nivået i Nord-Norge, og arrangerer helgeturer til bortekampene. Dette er selvfølgelig åpent til alle som har lyst å være med å spille kamper. Vi liker å ha det gøy på trening og som lag, og i løpet av året arrangerer vi cuper og fester internt i laget, som alltid er veldig artig å være med på. Du blir garantert bedre kjent med lagkameratene dine her!

Velkommen til oss i TSI Innebandy, vi håper å se deg på trening!

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: innebandy.tsi@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Tirsdag: 19:00-22:00
Torsdag: 19:00-22:00
Fredag: 16:00-17:30


Futsal

Om gruppen

Futsal er en variant av fotball der god teknikk og lure bevegelser er i sentrum. Det spilles på en håndballbane, og det er 5 spillere på hvert lag (inkludert keeper). TSI Futsal passer for alle, både de erfarne som har spilt mye før og de som er helt ferske og vil prøve seg! Vi har både herre- og damelag. Vi deltar også i seriespill på høsten/vinteren, der både herrene og damene våre før prøvd seg mot skikkelig motstand i 1.divisjon Troms. Vi er opptatt av at alle skal føle mestring og glede på sitt nivå, så vi tilrettelegger slik at alle føler de deltar på et nivå de er komfortable med. Vi arrangerer også sosiale arrangementer der hele gruppe møtes og hygger seg!

Høres dette ut som noe for deg? Kontakt oss via Facebook/Instagram: TSI Futsal, eller send oss en mail: tsifutsal@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Tirsdag: 16:00-17:30
Tirsdag: 16:00-19:00
Onsdag: 19:30-22:00
Fredag: 16:00-17:30


Bordtennis

Om gruppen

TSI Bordtennis er en relativt ny gruppe i TSI. Vi er opprettet for alle de studentene som har en interesse eller ønsker å prøve ut bordtennis. Per nå trener vi i lokalene til Tromsø Bordtennisklubb og arrangerer selv treninger for alle som ønsker å prøve seg uansett nivå.

Vi håper å se så mange nye medlemmer som mulig denne høsten, slik at vi kan vokse og bli den gruppen vi ønsker å bli!

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsi.bordtennis@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Teoribygget
Strandvegen 8
9007 Tromsø

Treningstider:

Kommer snart


Basketball

Om gruppen

Vi i TSI Basket er svært opptatt av det sosiale, og vi koser oss masse på trening!
Herrene består av mange veldig flinke spillere, en del midt på treet og en del som nettop har begynt med basketball og kun spiller for gøy. 12-13 av herrene skal spille i nasjonal 1. divisjon, og de andre spiller treningskamper mot GU17 og GU19 lagene her i Tromsø. På treningene er det nærmest utelukkende spilling, men det er mange som drar og skyter og trener sammen utenfor treningene også.
På damesiden er det mindre seriøst, vi er en del færre spillere enn guttene og vi spiller kun for gøy:) alle nivåer er velkommen! Vi spiller ikke i noen serie, men vi deltar i et par studentcuper i året og vi spiller treningskamper mot JU17 og JU19.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: basketballpakraft@hotmail.com

Vi er opptatt med å være sammen utenfor banen også, og vi drar gjerne og ser på elitekamper sammen eller møtes for en øl på byen:)

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Mandag: 19:00-22:00
Onsdag: 16:00-19:00


Badminton

Om gruppen

TSI Badminton er en gruppe i TSI som har treninger to ganger i uken. Denne gruppen er for deg som har erfaring og vi utvikle ferdighetene dine, eller for deg som aldri har spilt badminton før og har lyst til å utforde deg på verdens raskeste racket sport. I løpet av uken har vi to treninger; der en av dem har fokus på trening, mens den andre har fokus på spill. Vi har spillere på alle nivåer, både gutter og jenter. Vi spiller singel, double og mixed double.

Hvis du har lyst til å spiller hos oss er det bare å komme innom og prøve, vi har alt av utstyr du trenger! Vi har et fokus på å ha det gøy og utvikle oss som badminton spillere:)

Kontakt oss på epost: tsi.bminton@gmail.com hvis dere har noen spørsmål.

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Tirsdag: 19:00-20:30
Torsdag: 16:00-17:30


Handball

Om gruppen

TSI Håndball er ei gruppa for alle håndballglade mennesker der ute. Per nu stille vi sterkt og har hatt rundt en 130 medlemmer de siste åran fordelt på fire damelag og to herrelag. Dame 1, Dame 2, Herre 1 og Herre 2 spille alle i Nord-Norsk 3. div, mens Dame 3 og Dame 4 spiller i Nord-Norsk 4. div. Gitt det utrolig store spennet av deltakere har vi spillere fra alle de som har spilt håndball så lenge som dem har hatt muligheten til å gå, til de som akkurat har begynt å spille i studietida.

Ikke nok med å kunne tilby et ellevilt miljø på banen, kan TSI Håndball også tilby et ellevilt sosialt miljø utenfor banen, kor vi jevnlig arrangere ulike sosiale arrangementer de av dokker som ønske å spille Handball kan få være med på. Vi håpe derfor å se så mange nye ansikta som mulig denna høsten, og vær ikkje redd for å ta kontakt med oss på Facebook eller insta for mer informasjon.

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Mandag: 16:00-22:00
Tirsdag: 20:30-22:00
Onsdag: 16:00-19:30
Torsdag: 16:00-18:30
Fredag: 17:30-20:30