SUT

Om gruppen

TSI SUT er studentened egen dykkergruppe. Vi bedriver både med surstoffdykking, så vel som fridykking. Hver uke har vi fridykkingstreninger på Tromsøbadet, så her er det bare å komme hvis du ønsker å utvikle eller videreutvikle dine fridykkingsferdigheter. Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke andre aktiviteter vi tilbyr og når disse er så sjekk oss ut på facebook og instagram.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: sut.post@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Tromsøbadet
Dramsvegen 190
9010 Tromsø

Treningstider:

Kommer snart


TULL

Om gruppen

Kjære vinterglade mennesker!

Vi i TSI TULL har et mål om å skape en møteplass for folk som trives best i fjellet med ski eller brett under beina. Vi arrangerer alt fra fjellturer til fots på høsten, til hytteturer, filmkvelder og skredkurs på vinteren! Vår faste utetulltrening holdes hver onsdag kl 16:15 utafor Kraft. Vi er langt fra en seriøs treningsgruppe, men vi kan garantere at du blir svett, sliten, støl og glad etterpå.

I Tull er det plass til alle og enhver. Våre arrangementer er en god arena for nye vennskap! Håper vi sees.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tulltsi@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø

Treningstider:

Onsdag: 16:15


Surf

Om gruppen

TSI Bølgesurf er en gruppe for alle studenter med interesse for surfing. Vi er en stor gjeng med lidenskap for kulturen og utfordringene som surfing byr på. Vår trening består av camper i hele Norges surfeparadis; Lofoten. Utover dette byr vi på skateboard sessions i pumptrack og snowsurf når forholdene tillater det. Vi har en bred garderobe av utstyr, som rommer alt fra nybegynnere til proffer.

TSI Surf er opptatt av at alle trives, og har til og med et eget styremedlem med dette vervet. Håper vi sees, så du også kan ta del i surfemiljøet!

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsisurf@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø


Seiling

Om gruppen

TSI Seiling har som mål å gjøre en dyr sport som krever mye forkunskaper mer tilgjengelig. Vi disponerer to båter som medlemmene våre har mulighet til å bruke som de vil, gitt at de er godkjent som skippere og har med vhf.

I løpet av høsten kommer vi til å delta i Tromsø Seilklubb sine tirsdagsregattaer, holde seilkurs og dra på turer. Dersom man ønsker å delta på noe av dette, finner man informasjon på Facebook.

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kommer snart


Fjellgruppa

Om gruppen

TSI Fjellgruppa er en gruppe for alle studenter med en interesse for friluftsliv. Våre aktiviteter består i alt fra grillkvelder her på øya til lengre turer. Hos oss inviterer vi alle fra godt vante fjellfolk til de av dere som nå etter å ha sett Tromsøs vakre natur ønsker å komme dere mer ut:)

Vi håper å se så mange nye medlemmer som mulig denne høsten!

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: fjellgruppa@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø
&
Hvor enn naturen kaller på oss :)


Kajakk

Om gruppen

TSI Kajakk er en av de eldste gruppene i TSI og bedriver ikke bare med havpadling, men også kajakkpolo. Havpadlingen vår skjer selvsagt ute på havet da oftest ved naustet vårt, kajakkpoloen derimot foregår på Tromsøbadet sammen med de andre vannsportene til TSI.

Gjennom året gjennomfører vi flere kajakkkurs, slik at nye medlemmer skal kunne få tilegne seg den kunnskapen de trenger for å kunne ferdes trygt i en kajakk og dermed få våtkortet. Vi vil dermed tørre å påstå at vi er en gruppe for både de med lang ferdsel i kajakk, men også de som aldri har prøvd dette ut.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: styret@trulle.no

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Naustet
257(ish) Kvaløyvegen
9016 Tromsø

Tromsøbadet
Dramsvegen 190
9010 Tromsø

Treningstider:

Kommer snart