Touch Rugby

Om gruppen

Touch Rugby er i stor grad det samme som rugby bare færre regler og ingen kontakt. I New Zealand og Australia er det blitt en super populær sosial sport for venner som samles. Det er en enkel sport å lære seg, men det går fort, e skikkelig artig og man kommer seg i god form :) Håper å se så mange nye ansikter som mulig på treningene våre det kommende året, så velkommen skal du være!

Om dere har noen spørsmål ta kontakt med oss på mail: tsi.arcticrugby@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kommer snart

Treningstider:

Kommer snart


Terrengsykkel

Om gruppen

TSI Terrengsykkel er en nyoppstartet gruppe startet av en driftig gjeng glade sykkelrittere. Gitt at været her i Tromsø er så skiftende har vi ingen faste treningstider enda, men vi drar titt og ofte plutselig ut å sykle så her er det bare å følge med på facebook :) Gjennom semesteret planlegger vi også noen lengre turer, så her er det bare å slenge seg med.

PS! man trenger ikke være kjemperutinert for å hive seg med, kom og prøv så får du se om terrengsykling er noe for deg :)

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss gjerne på Facebook eller insta.

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø


Langrenn

Om gruppen

TSI Langrenn er en gruppe for alle studenter som har et ønske om å begi seg ut på snøen med ski på bena. Her inviterer vi alle; de som har vært født med ski på bena og gjort dette så lenge de har kunnet, til de som aldri har rørt et par ski før.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsi.langrenn@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kraft Sportssenter
Framstredet 79
9037 Tromsø


Fotball

Om gruppen

TSI Fotball er en gruppe for alle studenter med en interesse for verdens mest populære sport. Tidligere år har vi bare hatt to ulike treningsgrupper en for herrespillere og en for damespillere, dette er noe vi planlegger å forandre på. Vi igangsetter derfor i år både treninger for de som virkelig ønsker å satse på fotballen gjennom førstelagene, samt som at vi har treninger for de av dere som ønsker å kose dere med fotballen og utvikle ferdighetene deres videre.

Vi håper å se så mange nye medlemmer som mulig denne høsten!

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsifotball@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Kommer snart

Treningstider:

Kommer snart