SURK

Om gruppen

TSI SURK er gruppen for alle dere som ønsker å utfordre dere selv og være med i et sabla godt miljø. Vi bedriver med sporten undervansrugby, noe som sannsynligvis må være den råeste sporten du noengang har hørt noe som helst om. Her tar vi på oss svømmeklær, badehette, snorkel og briller også herjer vi godt fra oss i vannet.

Hvis du synes dette høres litt skummelt ut, så er det absolutt ikke det. Vi har erfarne trenere og treninger tilpasset alle nivåer, ikke bare får du deg en knallgod treningsøk du blir også sannsynlgvis en formidabel svømmer om du slenger deg med oss.

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsi.surk@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Tromsøbadet
Dramsvegen 190
9010 Tromsø

Treningstider:

Mandag 18:00 - 19:30
Tirsdag 19:00 - 21:00
Torsdag 19:30 - 21:00


PLASK

Om gruppen

TSI PLASK er en svømmegruppe for alle nivåer; vi har ferdighetsnivåer hos våre medlemmer som rommer alt fra studenter som ønsker å lære seg crawl for første gang til svømmere som har konkurert på nasjonalt nivå, med tilhørende treningsprogram for ferdighetsnivåene. Det eneste kravet vi stiller er at du kan holde deg flytende:) Blir du medlem av PLASK får du god mulighet til å få deg venner samtidig som du lærer deg god svømmeteknikk.

Alle svømmere trenger badedrakt, briller og badehette. Vi sees i bassenget :)

Hvis dere har noen som helst spørsmål kontakt oss på e-post: tsi.svomming@gmail.com

Nøkkelinformasjon

Lokale:

Tromsøbadet
Dramsvegen 190
9010 Tromsø

Treningstider:

Kommer snart