Om gruppen

Pickleball er en padlesport som kombinerer elementer av ping pong, badminton og tennis, men strategier i spillet er forskjellige fra alle disse. Det appellerer til spillere i alle aldre fordi det er lett å få i gang et godt spill på kort tid, det er en sport med relativt lav fysisk belastning, og fremfor alt er det mye moro! Ikke desto mindre er det et utfordrende spill som krever trening for å mestre på et konkurransenivå.

Pickleball ble oppfunnet i 1965 i Washington State (USA), og har eksplodert i popularitet de siste årene. Denne veksten akselererte raskt under pandemien og pickleball er nå den raskest voksende sporten i Nord-Amerika. Pickleball er imidlertid så vidt i gang i Norge!

Hvordan spille: https://youtu.be/rD1O3R9B0Sw?si=eGgSNu7yhl3s9B6v

«TSI Pickleball» ble nylig opprettet i Desember 2022, og vi gleder oss for å introdusere pickleball til Tromsø. Har du lyst til å prøve? Kontakt oss (pickleball@tsidrett.no) og kom på 2 prøvetreninger før du bestemmer deg om medlemskap! Vi stiller med alt utstyr - bare ta med treningstøy og sko. Vi er en inkluderende gruppe og elsker å introdusere nybegynnere til sporten vår.

Medlemsinformasjon: https://drive.google.com/open?id=1C92KT0qWxh6XQqdTajPzYdz5xh3HPFDk&usp=drive_fs

*****

Takk for en fantastisk sesong! Vi håper at utendørs pickleballbanene ved UiT (ved siden av ILP bygget) vil bli brukt i løpet av sommeren! I august planlegger vi å starte opp igjen med treninger i uken 5. - 11. august.

*****

Vår neste turnering (12 & 13.oktober): https://sites.google.com/view/tromso-pickleball-open/

Sosiale medier

Nøkkelinformasjon

Lokale
Onsdager (starter 7.aug):
Tromsø sport- og Eventsenter
Storgata 5, Tromsø 9008

Søndager (starter 11.aug):
Stakkevollan idrettshall
Utsikten 51, Tromsø 9018

Har du lyst til å prøve? Kontakt oss! (pickleball@tsidrett.no)
treningstider
Onsdag: 19:00 - 21:00
Søndag: 18:00 - 20:00