Om gruppen

Pickleball er en padlesport som kombinerer elementer av ping pong, badminton og tennis, men strategier i spillet er forskjellige fra alle disse. Det appellerer til spillere i alle aldre fordi det er lett å få i gang et godt spill på kort tid, det er en sport med relativt lav fysisk belastning, og fremfor alt er det mye moro! Ikke desto mindre er det et utfordrende spill som krever trening for å mestre på et konkurransenivå.

Pickleball ble oppfunnet i 1965 i Washington State (USA), og har eksplodert i popularitet de siste årene. Denne veksten akselererte raskt under pandemien og pickleball er nå den raskest voksende sporten i Nord-Amerika. Pickleball er imidlertid så vidt i gang i Norge!

Hvordan spille: https://youtu.be/rD1O3R9B0Sw?si=eGgSNu7yhl3s9B6v

«TSI Pickleball» ble nylig opprettet i Desember 2022, og vi gleder oss for å introdusere pickleball til Tromsø. Utenom 2024 TSI-medlemskap på 300 kr for studenter og 500 kr for andre, koster det kun 150 kr per semester å bli medlem i TSI Pickleball. Det er en knallpris dersom man allerede er medlem av TSI og ønsker å spille pickleball med oss! For å registrere deg:

https://forms.gle/22F7SrCheMmWwuF48

Har du lyst til å prøve? Kontakt oss (pickleball@tsidrett.no) og kom på 2 prøvetreninger før du bestemmer deg om medlemskap! Vi stiller med alt utstyr - bare ta med treningstøy og sko.

*****
Takk til alle deltakere i vår siste turnering:

https://sites.google.com/view/tromso-pickleball-open/

Sosiale medier

Nøkkelinformasjon

Lokale
Onsdag:
Tromsø sport- og Eventsenter
Storgata 5, Tromsø 9008

Søndager:
Stakkevollan idrettshall
Utsikten 51, Tromsø 9018

Har du lyst til å prøve? Kontakt oss! (pickleball@tsidrett.no)
Treningstider
Onsdag: 19:00 - 21:00
Søndag: 18:00 - 20:00