Om gruppen

Pickleball er en padlesport som kombinerer elementer av ping pong, badminton og tennis, men strategier i spillet er forskjellige fra alle disse. Det appellerer til spillere i alle aldre fordi det er lett å få i gang et godt spill på kort tid, det er en sport med relativt lav fysisk belastning, og fremfor alt er det mye moro! Ikke desto mindre er det et utfordrende spill som krever trening for å mestre på et konkurransenivå.

Pickleball ble oppfunnet i 1965 i Washington State (USA), og har eksplodert i popularitet de siste årene. Denne veksten akselererte raskt under pandemien og pickleball er nå den raskest voksende sporten i Nord-Amerika. Pickleball er imidlertid så vidt i gang i Norge!

«TSI Pickleball» ble nylig opprettet i Desember 2022, og vi gleder oss for å introdusere pickleball til Tromsø.

Utenom årlig TSI medlemskap på 200kr for studenter og 400kr for andre, koster det kun 100kr per semester for å bli medlem as TSI Pickleball. Det er en knallpris dersom man allerede er medlem av TSI og ønsker å spille pickleball med oss!
NB: Når du registrerer deg kan det hende du ikke får opp Pickleball som et valg. Bare velg "Studentidrett" og send oss en epost på pickleball@tsidrett.no så order vi resten!

Har du lyst til å prøve? Kontakt oss og kom på 2 prøvetreninger før du bestemmer deg om medlemskap! Vi stiller med alt utstyr - bare ta med treningstøy og sko.

Sosiale medier

Nøkkelinformasjon

Lokale
Lørdag & søndag:
Stakkevollan idrettshall
Utsikten 51, Tromsø 9018

Onsdag:
Tromsø sport- og Eventsenter
Storgata 5, Tromsø 9008
Treningstider
Onsdag: 19:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 12:00
Søndag: 18:00 - 20:00